Mire jó a csakra meditáció?

csakra meditacio

Több módja is létezik annak, hogy feltöltsük magunkat energiával. Példának okáért, a csakra meditáció remek módszernek számít. A segítségével megtisztíthatjuk az elménket a zavaró gondolatoktól. Végre megpihenhetünk néhány percre és erőt gyűjthetünk. Az a legjobb, ha keresünk magunknak egy csendes sarkot, amikor éppen egyedül vagyunk. Először is helyezkedjünk el kényelmesen és gondoskodjunk róla, hogy senki ne zavarjon! A csakra meditáció egy kis ráhangolódással indul.

Lélegezzünk mélyeket, illetve várjuk meg, amíg teljesen ellazulunk. Ezt követően képzeljük el, hogy zöld színű fény áramlik a szívünkbe és feltölti energiával. Hamarosan sokkal megkönnyebbültebbnek fogjuk magunkat érezni. A legszívesebben a keblünkre ölelnénk az egész világot. Sokkal megértőbbé válunk magunkkal és másokkal szemben. A gondjaink már nem nyomasztanak minket annyira, hiszen képesek leszünk elérni egy igazán kellemes állapotot. Lengyel Kriszta szívesen segít nekünk a csakra meditáció megtanulásában, ha erre igényt tartunk.

Csak keressük fel a Meeting Myself nevű weboldalt, ha szeretnénk információt szerezni erről a szolgáltatásról. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a hölgy sportórák tartásával is foglalkozik. Már sokaknak ismert a Nordic Walking hatása, ezért szeretnénk róla néhány szót ejteni ebben a cikkben. Az alaptechnikák elsajátítása nem annyira bonyolult, ezért az órákra bárki eljöhet, aki kedvet érez magában a mozgáshoz. Tanácsos elmenni az alaptanfolyamra, hiszen itt gyorsan megtanulhatóak a technikák. Az edzésekre Szentendre közelében kerül sor.

Az itteni hegyes-dombos vidék kiváló terepet jelent a kezdőknek és haladóknak egyaránt. A Nordic Walking hatása már rövid időn belül érezhető, hiszen a test meghálálja a törődést. Nő az energiaszint, illetve az izmok is egyre fejlettebbé válnak. Végre nem okoz akkora gondot a mozgással járó tevékenységek elvégzése. Az immunrendszer megerősödik, az alak pedig sokkal előnyösebb lesz. A Nordic Walking hatása a szellemi teljesítmény szempontjából is érezhető.