A nyári szünidő meglehetősen sokáig tart, a nappalok pedig ilyenkor még igencsak hosszúak. Mivel tölthetik el kellemesen az idejüket otthon is a kisebb és nagyobb örökmozgók? Ha udvarral rendelkezünk, akkor az ugrálóvár remek lehetőséget kínál a gyermekeknek, hogy mozogjanak és szórakozzanak egy időben.

Ki ne imádna egy ilyen szuper helyet, ahol egész nap csúszkálhat, ugrálhat, mászhat? Természetesen minden gyermek rajong egy ilyen légvárért. Sokan úgy gondolják, hogy ez viszonylag drága mulatság, hiszen egy jó minőségű ugrálóvár nem olcsó dolog.

A stratégiai játékok szerelmesei nézzenek szét a Sas és Kos játékboltban, ahol biztosan megtalálják a kedvencüket! Az ilyen típusú játékot leginkább egyénileg játsszák. Pontosan ilyen a Carcassonne társasjáték is. Nevét egy francia városról kapta, ahol a cél egy erődítményrendszer felépítése. A dobozban 72 darab lapot, 40 darab társasjáték bábut 5 féle színben és egy értékelő táblát találunk. A szabálykönyv mindenkinek érthetően van megfogalmazva.