A nyári szünidő meglehetősen sokáig tart, a nappalok pedig ilyenkor még igencsak hosszúak. Mivel tölthetik el kellemesen az idejüket otthon is a kisebb és nagyobb örökmozgók? Ha udvarral rendelkezünk, akkor az ugrálóvár remek lehetőséget kínál a gyermekeknek, hogy mozogjanak és szórakozzanak egy időben.

Ki ne imádna egy ilyen szuper helyet, ahol egész nap csúszkálhat, ugrálhat, mászhat? Természetesen minden gyermek rajong egy ilyen légvárért. Sokan úgy gondolják, hogy ez viszonylag drága mulatság, hiszen egy jó minőségű ugrálóvár nem olcsó dolog.

Tovább olvasom

Olykor nem gondoljuk, de szórakozva lehet elsajátítani nagyon hasznos információkat. A gyerekek folyamatosan ezt teszik. Egy visszacsatoló körről van szó, ugyanis, amit a lurkó lát a szüleitől, azt leutánozza a játékkonyha darabjain, majd új élményekkel bővülve, kicsit idősebben ezeket a tapasztalatok megint érvényre juttatja a valódi helyiségben.

Tovább olvasom

A stratégiai játékok szerelmesei nézzenek szét a Sas és Kos játékboltban, ahol biztosan megtalálják a kedvencüket! Az ilyen típusú játékot leginkább egyénileg játsszák. Pontosan ilyen a Carcassonne társasjáték is. Nevét egy francia városról kapta, ahol a cél egy erődítményrendszer felépítése. A dobozban 72 darab lapot, 40 darab társasjáték bábut 5 féle színben és egy értékelő táblát találunk. A szabálykönyv mindenkinek érthetően van megfogalmazva.

Tovább olvasom