Ezek a vélemények az Aviva módszerről

torna gyakorlatok Torna gyakorlatok

Sajnos, Magyarországon nagyon sokan küszködnek különböző hormonális betegségekkel, nőgyógyászati gondokkal, a férfiak körében pedig egyáltalán nem ritkák az urológiai problémák. De nem kell mindjárt orvoshoz fordulni ezekkel az egészségi gondokkal, hiszen léteznek más metódusok is, mint például az Aviva torna, amiről nagyon sok jó véleményt lehet olvasni. Látszik, hogy nem egy embernek segítettek már ezek a torna gyakorlatok.

A valtozasmuhely.hu weboldalon olyan személyek írják le a tapasztalataikat, akik elvégezték az Aviva tanfolyamot. Ezekben a véleményekben az szerepel, hogy igen hasznosnak bizonyultak a kurzuson tanult tornagyakorlatok. Sokan azért érzik nagyon jónak a gyakorlatokat, mivel feltöltötte energiával őket, de még a libidójukra is pozitív hatással voltak. A nőgyógyászati problémákra szintén nagyon jó hatással vannak a tanfolyamon megismerhető gyakorlatok.

Ez egy olyan mozgásforma, ami közvetlenül és közvetetten is hatással van a pajzsmirigy működésére, mert egyensúlyba hozza annak hormontermelését. Pontosan ezért többen hormontornának is nevezik az Avivát. Életre kel a pajzsmirigy, a speciálisan kifejlesztett beszorító és ellazító gyakorlatok hatására. Kevesen tudják, de a meddőség egyik oka az lehet, hogy a keringés nem megfelelő az alhasi részben. Az Aviva módszer vérkeringést fokozó hatása nagymértékben javítja a szaporító szervek működését. Tehát nagyon sok nőnek segíthet ez a remek metódus.

Most beszéljünk kicsit a férfiak problémáiról is! Nemcsak az életkorral járó hormonális változások, hanem a prosztata elégtelen vérellátása, valamint a kötőszövet gyengesége is állhat a prosztata-megnagyobbodás hátterében. Ezt a betegséget az Aviva módszer megelőzi és helyrehozza. Ez ugyanis egy tornagyakorlatokból, a helyes légzésnek és testhasználatnak oktatásából álló komplex rendszer. Ezek a mozdulatok 4 órás tanfolyam keretében könnyen megtanulhatóak, aztán már otthon önállóan is lehet végezni. Az Aviva metódus tehát mindkét nem tagjainak a segítségére van.