A fordítóirodák közül a Lingomania a kedvenc

A hazai fordítóirodák

Az üzleti világban elképesztően fontos a szakértelem és a pontosság. Ezért, amikor fordításról van szó, minden cégvezető, ügyintéző azt szeretné, hogy az adott anyag tartalmilag és nyelvtanilag is tökéletes legyen. Az igazság pedig az, hogy a hazai fordítóirodák java része nem rendelkezik azzal a tapasztalttal és hozzáértéssel, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a megrendelő maximálisan meg legyen elégedve a kapott végeredménnyel, tehát a dokumentum tökéletes legyen.

Amikor az üzleti fordításról van szó, akkor gondolni kell a szerződések, kereskedelmi és közgazdasági szövegek fordítására, a marketing, pénzügy, illetve statisztika területén használatos anyagok egyik nyelvből a másikba történő átültetésére.

Azokat a fordítóirodákat, amelyek mindezeken a területeken hibátlan munkát végeznek, mindenképp megéri felkeresni. Az ilyen fordítóirodák közül sokaknál első helyen van a Lingomania, amelyik még a nemzetközi közgazdaságtan és a mikro – és makroökonómiai szakszövegek lefordításában is remekel.

Mindez annak köszönhető, hogy az itt dolgozó kollégák évek óta otthonosan mozognak ezeken a területeken, ezért mindig tudják, hogy mitől is lesz a dokumentum, irat profi. Ez az iroda mindig készséggel áll rendelkezésre, amikor a kliens szeretne üzleti leveleket, szerződéseket, szerződés tervezeteket lefordíttatni, és helye nincs a hibának.

A szolgáltatások között nem szerepel a hiteles fordítás Pécs városában, ugyanis ezt csakis az OFFI végezheti el. Viszont, ha csak hivatalosról van szó, akkor a céget mindenképp ajánlott felkeresni, ugyanis itt több mint 25 nyelvre le tudják fordítani a beküldött iratot.

Az itt dolgozó szakemberekkel sokkal egyszerűbb legyűrni a nyelvi akadályokat és azokat a problémákat, amelyek még anyanyelven is sok fejtörést okoznak. Ezért is lett a Lingomania a magyar főváros egyik kedvelt irodája, ahol a minőség a kedvező árakkal találkozik.

A hiteles fordítás Pécs városában azonban nem tartozik a szolgáltatások közé, hiszen ekkor csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda segíthet. Minden másban a kliens mellett áll a Lingomania felkészült csapata.