Zászló bolt, ami nem hagy cserben

zászló bolt zászló bolt

Kiváló minőségű és tartós zászlót keres? Egy megbízható zászló bolt kínálatában megtalálja. Hol talál ilyen boltot? A Poliformnál szinte minden kapható, amire zászló témában szüksége lehet. Mindezt pedig kiváló minőségben, időtálló, tartós és kifinomult kivitelben, profi gyártástechnológiával kínáljuk Önnek.

A zászlóink egyaránt megtalálhatóak a magyar önkormányzatoknál és a svéd, illetve norvég királyi udvarban. Cégünk már több mint három évtizede készít és értékesít zászlókat. Több mint 30 éve gyártunk tehát magyar és más nemzetek, valamint önkormányzati, céges és egyéb zászlókat.

Elmondhatjuk, hogy a zászlókészítés a szenvedélyünk. A zászlókra garanciát vállalunk. A megfelelő karbantartás mellett biztos lehet abban, hogy ha tőlünk vásárol, 1-2 vagy akár 3 évig is gyönyörködhet az új zászlóban.

Beltérre elsősorban a selyem szatén anyagból készült változatokat ajánljuk, kültérre pedig a 100% poliészter, időjárás- és UV-álló zászlókat. A webáruházunk egy olyan online zászló bolt, amelyben szinte minden elképzelhető zászlótípust és a hozzá illő tartozékokat is megtalálja.Kattintson a részletekért!