Zárható, fehér ékszer tartó doboz

ékszer tartó doboz ékszer tartó doboz

Az ékszerek legtöbbje kisméretű, ha a komódon vagy sminkasztalon tartjuk, leeshet valamelyik és nehéz lesz megtalálni. A kisgyerekek elől is el kell zárni ezeket a csecsebecséket, de amennyiben az ékszer tartó doboz oltalmában helyezzük el ezeket, akkor teljes biztonságban lesznek.

Ha Ön még nem rendelkezik ilyen csinos tárolóval, akkor mindenképpen ajánlatos felkeresnie az ekszerem.hu webshopot, aminek kínálatában több modell is felfedezhető. Rendkívül praktikus például a fehér műbőr, háromfiókos, zárható ékszer tartó doboz. Ebben igazán stílusosan tárolhatjuk az értékes példányokat is. Legfelső fakkjában tanácsos a gyűrűket, kisebb brossokat, fülbevalókat elhelyezni, ezek mellett pedig a karkötőket szintén.

A második tároló fakkban kényelmesen elférnek az órák és a karperecek. A harmadik tárolóban szépen elhelyezhetőek a nyakláncok. Készülődésnél is nagyon jó ez az ékszer tartó doboz, mert a gyártók egy tükröt is elhelyeztek a belsejében. Kellemes tapintású, elegáns doboz, ami nagyon jól mutat a hálószobában.