Vitrines komód kiváló elrendezéssel

vitrines komód vitrines komód

Számtalan nélkülözhetetlen eszköz található minden konyhában, amelyeknek megfelelő tároló helyet kell biztosítani. Azért remek ötlet a vitrines komód, mert a féltett porcelán ebédlőkészletnek is biztonságos helyet ad. Persze minden mást is bele lehet pakolni, hiszen mindegyik modell igen tágas.

Rendkívül esztétikus jellegével emeli a helyiség hangulatát a butorcity.hu webáruházból beszerezhető Royal vitrines komód, ami északi erdei fenyő és vadtölgy színkombinációban kapható. Fémfogantyúkkal van ellátva, az elrendezése pedig 1 üveges, 2 teleajtó, valamint 3 fiók. Jelenleg árkedvezménnyel vásárolható meg ez a vitrines komód, közel 20 000 Ft megtakarításra nyújt kiváló lehetőséget. Ezért nem érdemes halogatni a vásárlást, most kell lépni ez ügyben!

Ha kérdése lenne a termékpaletta valamelyik bútorzatát illetően, akkor vegye fel a kapcsolatot a kollégákkal a honlapon keresztül! Esztétikus, tartós és praktikus a vitrines komód, a használatával valódi otthonos hangulat teremthető a konyhában vagy az étkezőben.