Végtelenül egyszerű a sál kötés

sál kötés sál kötés

Ez elsősorban divatos kiegészítő, csak ezután szolgál arra, hogy melegen tartson és megvédjen az időjárástól. Honlapunk a kézműves alapanyagokról szól, így ha téli ruhadarabokról beszélünk, akkor elsősorban a kötőtűkkel való sál kötés a téma.

Ne gondolja, hogy ez egy hosszú, monoton folyamat, mert nem az! Nem fog gondot okozni, hogy olyan sálat találjon, ami nemcsak szép, hanem szórakoztató is kötni. Ugyanaz a sál különböző dolgokat mondhat el Önről és a hangulatáról, attól függően, hogyan van megkötve. A sál kötés során jól mutatnak a csavart minták. Ez egy nagyon érdekes régi kötési technika. A minták lenyűgözőek és kiemelik a kézműves ügyességét.

A felnőtteknek készült kiegészítőkkel ellentétben, a gyermekeknek szánt darabok fő célja, hogy hideg időben melegen tartsák őket és ősszel vagy télen megvédjék a nyakat a széltől. Az ország minden részén más és más a tél, a maximális hőmérséklet pedig nagymértékben változhat. Ezért a gyermeknek szánt sál kötéséhez szükséges fonal és minta kiválasztásakor figyelembe kell venni az éghajlati viszonyokat is.