Választható egyedi telefonközpont 3 fővonallal és 8 analóg mellékkel

telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék Telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék

A gyors és hatékony munkavégzést a különféle speciális rendszerek segítségével lehet elérni. Itt van remek példának a telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék kezelésére, ami még nem minden. Amennyiben további igények merülnének fel, akkor ez a szám könnyedén kibővíthető 8 fővonalra és 24 mellékre, valamint 4 kaputelefonra, ajtónyitási lehetőséggel.

Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi funkció elfér egy ilyen kicsi szerkezetben, aminek a mérete 28*37*10 centiméter. A telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék számos specifikációval rendelkezik. Ezek közül csak néhány az SMS irányítás, beépített hangüzenet, fax érzékelés, USB port programozáshoz, távkarbantartás, csengetési vízhang kiválasztása és hasonlók.

Természetesen a nagyobb cégek esetében nyújt hatékony megoldást a nap folyamán beérkező jelentős számú hívások fogadásában és átkapcsolásában. A telefonközpont 3 fővonal, 8 analóg mellék egészen addig teszi a dolgát, amíg már kevésnek minősül a kapacitása. A DISA automata kezelőrendszer révén pedig az üzletvezetés és a partnerekkel történő kapcsolattartás szinte gyerekjátékká válik.