Többféle vetőburgonya vásárolható

vetőburgonya Vetőburgonya

A tavasz beköszöntésével megkezdődnek a mezőgazdasági munkák, többek között a burgonyavetés, hiszen ez a gumós növény egyetlen kertből sem hiányozhat. Persze a szép terméshez kiváló színvonalú vetőburgonya is kell és minden gazda vagy gazdaasszony más-más fajtára esküszik. A legtöbben a nem szétfövő változatok mellett szoktak dönteni, érthető okok miatt.

Mindenkinek lehetősége van választani, mert a parasztplaza.hu webáruház kínálatában szerepelnek ilyen vetőburgonya típusok is. Az egyik a Cherie fajta, egy A típusú, korai érésű, kiváló salátaburgonya, aminek a termése hosszúkás, úgynevezett kiflikrumpli. A Cleopátra vetőburgonya sokak kedvence, ami B típusú, főznivaló, holland fajta, termése rózsaszínű.

Aki a sárga héjút szereti, az is megtalálja itt a megfelelőt az Impala vetőburgonya formájában. A termékek nem kerülnek túl sok pénzbe, bizonyos összeghatár felett pedig a házhozszállításuk is ingyenes. Lépjen be a weboldalra, tájékozódjon ezekről az információkról, majd pedig rendeljen bátran!