Tefal grill serpenyő rendelése online

Tefal grill serpenyő Tefal grill serpenyő

Az edénygyártás egyik legismertebb márkája nem más, mint a Tefal. Karcmentes, rozsdamentes, teflonbevonatú és tapadásmentes eszközeivel élvezet a sütés-főzés, még azoknak is, akik idegenkednek a konyhai munkáktól.

Rettenően könnyen lehet a Tefal edényeket tisztítani, az ismert Thermo Spot technológia pedig mindig jelzi, ha kellően felhevül az edények alja és elkerülhető általa a túlmelegedés is. A Tefal grill serpenyő használata közben különösen nagy segítség lehet ez a technológia.

A grillezett zöldségek roppanós köretként az egészséges életmódot képviselhetik, a grillezett húsok pedig kérgesek,de ugyanakkor nagyon puhák maradnak. Annak köszönhetően, hogy a serpenyő PFOA mentes, vagyis nem tartalmaz rákkeltő anyagokat, az elkészült ételek egészségesek lesznek.

A márka termékei, így a serpenyő is kadmium mentes, illetve újrahasznosított alapanyagokat tartalmaz. A Tefal grill serpenyő minőségének megőrzése érdekében érdemes rendeltetésszerűen használni, ebben az esetben 24 hónapos garancia is jár rá.