Szeretettel vár a kutyás szállás Balaton

Kutyás szállás Balaton Kutyás szállás Balaton

Olyan szállást keres a magyar tenger partján, ahol szívesen fogadják házi kedvencével is? Akkor most éppen a legjobb helyen jár, mert a Sunset Resort Apartmanház kutyás szállás Balaton partján, pontosabban Fonyód településén. A városkában kutyás strand is működik, ahol gazdinak és szőrgombócnak egyaránt kiváló szórakozási lehetőségek adottak.

Az állatbarát szállodába történő foglalás könnyedén megoldható a sunsetresort.hu weboldalon keresztül. Jól teszi, ha már most, tavasszal lefoglalja a szállást, hogy biztos legyen abban, a kutyás szállás Balaton mellett fogadni tudja Önöket a hűséges családtagjukkal együtt. Persze, azért az eb kellőképpen jól nevelt kell legyen ahhoz, hogy magukkal tudják vinni.

Legyen meg minden oltása, örvendjen tökéletes egészségnek. Fontos, hogy a jószág bírja az utazást, a nyakörvet, a pórázt és ha szükséges, akkor a szájkosarat is. Ha ez mind megvan, akkor nyugodtan lehet csomagolni, mert a kutyás szállás Balaton közvetlen közelében szeretettel vár minden vendégét.