Stabil kitámasztást nyújt a paradicsom karó

paradicsom karó Paradicsom karó

A finom, zamatos zöldségek termesztése egyszerűen megoldható, amennyiben rendelkezésre áll egy kisebb kert erre a célra. A paradicsom ideális körülmények között nagyon gyorsan fejlődik és bőséges termést produkál. Természetesen ehhez megfelelő táptalajra és rendszeres önözésre van szüksége. Valamint, még van egy kiegészítő, amit nem szabad elfelejteni, méghozzá a paradicsom karó.

Amennyiben nem korlátozott növekedéssel rendelkező (törpe) fajtát ültetünk, akkor esetenként több mint 1,5-2 méter magasra is felnőhet a palánta. Ilyenkor már elengedhetetlen a stabil megtámasztás. A spirálos paradicsom karó tökéletes erre a célra. A galvanizált acél alapanyagnak hála, a rendszeres nedvesség sem okoz kárt a termékben.

Nagyon stabil tartást nyújt, valamint a sajátos formájából adódóan, a kacsok könnyedén bele tudnak kapaszkodni. Az 1,8 méter magas és 7 milliméter vastag paradicsom karó sok éven keresztül újra és újra felhasználható. Hosszú távú befektetés, ami megszolgálja az árát és a bizalmat. A kertesontozes.hu oldalon pedig a rendkívül kedvező ár biztosított.