Sokoldalúan alkalmazható a teafa illóolaj

teafa illóolaj Teafa illóolaj

A természet erejét érdemes kihasználni, mert nagyon sok problémára nyújthat hatékony megoldást. Ismerjük meg közelebbről a teafa illóolaj kínálta egyedi perspektívákat. Ez a készítmény többféle formában használható fel, az egészségünk bizonyos szintű javítására. A teafa illóolaj alkalmas a pattanásos, zsíros bőr kezelésére, de a lábizzadás ellen is hatékonyan bevethető.

Sokat nyerünk vele, ha párologtató edénybe csepegtetve gondoskodunk róla, hogy a szoba levegőjét átjárja. A teafa illóolaj enyhén kámforos, sajátosan fűszeres aromájával, serkentően hat. Eredetileg Ausztrália mocsaraiban élő fák leveleiből nyerték ki víz desztillációja révén, de ahogy megnövekedett iránta az igény, elkezdték azt nagymennyiségben termeszteni.

Egy fáradt nap után aromafürdőt készítve és abba néhány cseppet belejuttatva a termékből nagyon jól ellazítja a testet, hiszen azt minden szinten átjárja. A teafa illóolaj alkalmas parfümkészítésre és ilyen formában mindig magunkon viselhetjük. Ha gyakran masszíroztatunk, úgy van esély erre a célra is alkalmazni.