Pumpás szórófejes üveg egyedi keverékekhez

pumpás szórófejes üveg Pumpás szórófejes üveg

Nemcsak a maximalisták szeretnek rendet tartani az otthonukban és kedvelnek mindent, ami elősegíti ezt. Például a tisztítószeres flakonok, mindegyik más színű, különböző címkékkel és az ember el sem igazodik e nagy rengetegben. Erre kiváló a pumpás szórófejes üveg, egyedileg felcímkézve.

Ha mindegyikre ugyanolyat teszünk és ráírjuk, hogy mi van benne, meg fogjuk találni mindig azt, amelyiket keressük. Így illeni fog a konyha meg a fürdő stílusához, emellett pedig környezettudatosan kikeverhetünk magunknak kiváló hatású tisztító mixeket. Tehát, ilyesmire vásároljunk pár pumpás szórófejes üveget és töltsük fel eltérő tartalommal, majd ragasszunk rá matricát, amin feltüntetjük az összetevőket.

Így nemcsak egyedi, de stílusos is lesz a hely. Persze tehetünk bele mosogatószert, sampont, hajbalzsamot is, vagy amire éppen szükségünk van. Jó, ha a pumpás szórófejes üvegből több is van otthon, ragasztható cédulával, hogy mindig kéznél legyen, amikor kifogy valami. Már ezzel is nagy lépést tettünk!