Polisztirol lap a megfelelő hőszigetelésért

Polisztirol lap

Az új házak építésénél az egyik legnagyobb főszerepet a megfelelő hang- és hőszigetelés kapja. Ne érje be a legolcsóbb megoldásokkal, hiszen jövőbeni egészsége és kényelme is múlik ezen a választáson!

A cellás szerkezetű polisztirol lap az egyik legkiválóbb hőszigetelő eszköz a piacon, emellett pedig gazdaságosnak is számít, hiszen általánosságban elmondható, hogy a szálas szigetelésnél olcsóbb. A hőre lágyuló termék a kültéri homlokzati szigetelésre a legalkalmasabb. Számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, hiszen könnyű és problémamentesen alakítható, emellett megfelelő a szilárdsága. A polisztirol lap kialakítása során fokozott figyelmet szentelnek annak, hogy a szóban forgó termék ne legyen káros sem az egészségünkre, sem a környezetre.

Tapintása kellemes, nem irritálja a legérzékenyebb bőrt sem. Beépíthetősége szinte nem ismer határokat. A polisztirol lapról a tűzveszélyességi osztályozása szerint megállapították, hogy kizárólag nyílt láng érintkezésével ég, azonban ez esetben is azonnal beindul az önkioltó funkciója.