Pikkelysömör ellen is van megoldás!

pikkelysömör pikkelysömör

A holt-tengeri sókban való áztatás segíthet enyhíteni a pszoriázis tüneteit, például a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést. Ezek a sók ásványi anyagokat, például magnéziumot, káliumot és kalciumot tartalmaznak, ezáltal javítják a bőr, a haj, valamint a köröm egészségét, illetve megjelenését, ezért bátran használható a pikkelysömör problémáira.

A Holt-tenger egy tó, ami Jordániával, Izraellel és Ciszjordániával határos, ráadásul ez a világ legsósabb tava, éppen ezért 10-szer több ásványi anyagot tartalmaz.

Ezek az ásványi anyagok hasznosak lehetnek a szervezet tisztításában, méregtelenítésében, illetve helyreállításában. Az Ahava pikkelysömör elleni termékei tele vannak magnéziummal, ami kiválóan alkalmas a bőr méregtelenítésére és tisztítására.

Elősegítheti a sejtek anyagcseréjét, valamint gyógyíthatja a sérült, gyulladt bőrt. Pikkelysömör ellen az Ahava készítmények jó megoldást jelentenek, hiszen az ezekben levő kalcium elősegítheti a regenerálódást, megőrzi a nedvességet, majd serkenti az antioxidánsok termelését.