Patentos vagy cipzáras pénztárca?

pénztárca pénztárca

A legjobb, ha vásárlás előtt végiggondoljuk a szokásainkat, amit egyeztetünk a tapasztalatainkkal és természetesen az igényekkel. A pénztárca megvétele ugyanilyen dolog, mivel ezt a tárgyat általában napi szinten használjuk. Ezért fontos, hogy számunkra praktikus legyen. Hiába tetszik valami, ha annak a minősége vagy anyaga, esetleg szerkezete nem felel meg az életvitelünknek.

Az örök kérdés, hogy a patentos vagy a cipzáras változat a jobb a női pénztárca esetében? Van, aki az egyikre és van, aki a másikra esküszik. De azoknak, akik nem igazán tudnak dönteni, fontos, hogy végiggondolják, naponta hányszor nyitják és csukják.

Ugyanis a cipzár a gyártási minőség függvényében bizony nagyon meg tudja sínyleni, ha folyamatosan ki-be húzogatják. Hiába tetszetős és robusztus a pénztárca, nem sokat ér, ha nem csukódik jól. Gondolhatjuk, hogy majd a táska összefogja, de ez sok bosszúság forrása lesz, mivel nem így működnek a dolgok. Mindig belecsúszik majd valami és ha még kártyák is vannak benne, az örök káosz forrása lesz, ha rossz a cipzár.