New York utazás kicsiknek és nagyoknak

New York utazás New York utazás

Érdemes tudni, hogy a városnak 5 nagy kerülete van, aminek a központi része Manhattan. A New York utazás történhet önálló szervezéssel vagy megbízhat a feladattal egy erre szakosodott vállalkozást. Bárhogy is döntsön, a programokba mindenképpen célszerű belekalkulálni Amerika szimbólumának, vagyis a Szabadság szobornak a megtekintését. Az egyik leghíresebb látnivaló a városban. Nem sokan tudják, hogy a szobor a franciák ajándéka volt 1886-ban, a 100 éves függetlenségi évforduló alkalmából. A Hudson folyó torkolatában fekvő 93 m magas bronzszobor belseje látogatható.

A New York utazás során lehetősége van a koronában lévő kilátóból élvezni a csodálatos látványt. A Nagy Alma büszkeségei közé tartozik az Empire State Building. A világ egyik leghíresebb felhőkarcolója rengeteg hollywoodi kasszasikernek biztosított hátteret. Amióta 1930-ben megnyitotta kapuit a turisták egyik fő célpontjává vált. Naponta körülbelül 10-20 000 látogató keresi fel. A New York utazás nem érhet véget addig, amíg nem vette szemügyre a 20 km hosszú Broadway-t.

Ahhoz, hogy minden az Ön elképzelései szerint történjen, alapos szervezésre van szükség. Ha nem kér tanácsadói segítséget, akkor sok információ elkerülheti a figyelmét, ami az aktuális lehetőségeket illeti. Fontos olyan programokat keresni, amelyeken az egész család jól érezheti magát. A gyermekeket különösen nehéz feladat olyan helyekre vinni, ahol makulátlanul jól érzik magukat, ugyanis a történelmi nevezetességek és a múzeumok a piciket sok esetben nem kötik le. Szerencsére a Central Parkban sokféle szórakozási lehetőség van.

Az Egyesült Államok egyik leglátogatottabb parkja a maga 800 hektáros területével. A tanácsadó információ tekintetében mindig jól értesült, ezért tudja azt, hogy a lurkók hol érezhetik jól magukat. A parkban játszóterek és állatkertek is találhatóak, a fagyizók és az éttermek mellett. Lehetősége van csónakot bérelni. Evezés közben megtekintheti a teknősöket a tóban. A vidámparkok hatalmas élményekkel gazdagíthatják a gyermekeket. Minden kellő információ a birtokába kerülhet az amerikaneked.com felkeresésével.