Nem véletlen népszerűek az üveg tolóajtók

üveg tolóajtók Üveg tolóajtók

Mindenki maga választja meg az otthonának a stílusát, amihez figyelembe kell vennie a lakás adottságait is, mint például a rendelkezésre álló helyet. Szerencsére, ma már vannak olyan nyílászáró lehetőségek, amelyek még a legkisebb lakásokban is jól mutatnak és helytakarékosak. Nem csak az esztétikus megjelenésük miatt közkedveltek az üveg tolóajtók. A keret nélküli üvegajtó például igencsak közkedvelt. Ez készülhet felnyíló, lengő, valamint toló kivitelben egyaránt.

Mivel nem mindenhová passzolnak a standard méretek és nem is mindenkinek tetszenek ezek, ezért több szempontból is érdemes megrendelni az üveg tolóajtókat. A Class Üvegstúdió szakemberei egyedi méretre készítik a nyílászárókat, így garantáltan precíz munkavégzésre számíthatunk tőlük. Az üveg tolóajtó nagyon jó választást jelent, mivel könnyed, légies térválasztásként funkcionál.

Konyha és ebédlő elválasztására kiválóan alkalmas, nagy előnye, hogy a keret nélküli kialakításának köszönhetően szinte láthatatlan. A szakemberek ezt a kialakítást kisebb terekbe és folyosókra javasolják, mivel így a lehető legkevesebb fényt veszik el. Ha a nyíló változatok túl nagy teret foglalnának el, az üveg tolóajtók jelentik a tökéletes, leginkább praktikus megoldást. Egy- vagy kétszárnyú kialakítással igényelhetőek és a falban futó vagy automata sínen mozgathatóak. Így esztétikus térelválasztást tesznek lehetővé. Ugyanakkor ideálisak nagyobb terek felosztására is, például egy üvegfallal együtt káprázatos megoldást kínálnak.

A nagyobb méretű üveg tolóajtóval kiváltható maga az üvegfal is, így még kellemesebb környezetet alakíthatunk ki az otthonunkban. Rendkívül erős és tartós a dupla üveg tolóajtó is, amit az említett szakemberek szintén kiváló minőségű anyagokból készítenek. Nemcsak a designos jellege miatt választják sokan ezt, hanem azért is, mert kiváló a fényáteresztő tulajdonsága. Bármelyik modellt szeretné beépíttetni az otthonába, a szakértők profi módon oldják meg, méghozzá valóban korrekt, kedvező áron, ami nem üríti ki a családi kasszát.