Nem mindennapi kiruccanást kínálnak a lombházak

lombházak Lombházak

Mindannyian álmodtunk már arról, amikor az égen szárnyalunk, mint egy madár. Néhányunknak valószínűleg még arról is voltak álmai, hogy úgy leng a fák között, mint maga Tarzan és egy faházban él. Nos, ezeknek az álmoknak van egy olyan része, amit meg lehet valósítani. Magyarországon azoknak is elérhetőek a lombházak, akiknek nincsenek szárnyaik és nem vadon élő állatok nevelték. A lombházak egyben időgépek is. Ha egy ilyen helyen szállunk meg, visszarepülünk a csodákkal teli gyermekkorba, még akkor is, ha soha nem volt faházunk.

Nehéz nem elszédülni az izgalomtól, amikor végigsétálunk a fából készült emelvényen vagy függőhídon, ami a fák között álló, félreeső házhoz vezet. De ha egyszer bejutunk, rájövünk, hogy semmi gyermeki nincs ennek a szálláshelynek a felszereltségében és hangulatában. Kívülről nézve, a lombházak teljesen új szintre emelik a rusztikus hangulatot, de belül semmi mást nem találunk, csak luxust. Emellett egy szép, kényelmes ágy, a lenyűgöző táj és a tökéletes elszigeteltség is az élmény része. Mivel a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot szeretnénk hagyni magunk után, a lombházak egy része teljesen környezetbarát is. Habár nem tudunk Tarzanná változni, de a következő nyaraláson a dzsungel királyának érezhetjük magunkat.

Cél: a tökéletesen fehér fogsor

A fogak minden nő névjegyei. Mindannyian gyakran beszélgetünk, nevetünk vagy eszünk. Mindezek az alapvető tevékenységek megkövetelik a fogak láthatóságát. Egyeseknek a fogaik nem jelentenek problémát, sőt, a büszkeségük. Néhány nőnek az a problémája, hogy nem túl fehér a mosolya. Ha ezt hatékonyan meg akarjuk változtatni, akkor sokféleképpen megtehetjük. Hogyan? A colore.hu most megosztja a titkot. A célból legnépszerűbb és leggyakrabban használt folyamat egy speciális fehérítő gél felvitelét jelenti a fogakra. Ezután egy megfelelő Beyond lámpa segítségével a gélt besugározzák és aktiválják, hogy működjön.

Ezzel a módszerrel a páciens gyorsan és hatékonyan, akár több tónussal is fehérítheti a fogait. Sajnos ez a módszer átmeneti fogérzékenységet okoz. Nem feltétlenül fordul elő mindenkinél, de nagyon valószínű jelenség, figyelmeztet a colore.hu. A másik módszer egy speciális fehérítő hab felvitele a zománcra. A habot egy Prevdent lámpa aktiválja. Ez a módszer különösen ajánlott azoknak a nőknek, akik túlérzékenységben szenvednek, vagy félnek az eljárás utáni fájdalomtól. A kezelés 1 és 1,5 óra között tart. Ha úgy döntünk, hogy fogorvosnál fehéríttetjük a fogainkat, tisztában kell lennünk azzal, hogy a kezelés nem végleges és időnként meg kell ismételni, olvasható a colore.hu bejegyzésében.