Nem gond a defekt javítás az egyedi helyszínen

defekt javítás helyszínen Defekt javítás helyszínen

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor azt vesszük észre, hogy az autónk a megszokottnál furcsábban áll a parkolóban. Kicsit közelebbről megnézve mindezt rájöhetünk, hogy bizony az egyik gumi teljesen lapos. Szerencsére ilyen formában történt a sérülés, hiszen így nem veszélyeztetünk senkit sem a forgalomban. Mitévők legyünk? Elegendő egy gyors telefonhívás ahhoz, hogy a defekt javítás helyszínen kivitelezésre kerüljön.

A mozgogumis.hu profi szakemberei minden kihívásra fel vannak készülve, az alaposan felszerelt furgonjuknak hála. Legyen szó áramról vagy magasnyomású levegőről, a megfelelő berendezések azt könnyen előállítják, így a defekt javítás helyszínen gyorsan megoldódik.

A főváros területén még a kiszállásért sem kell külön fizetni. Ugyanakkor a hívás során érdemes minél részletesebben beszámolni a pontos állapotról, ezzel segítve a szakik munkáját, felkészülését. Ha nem túl súlyos az állapot, akkor a defekt javítás helyszínen és gyorsan megoldódik, ellenkező esetben gumicserével kell számolni.