Minden MÉH telepen lehetséges szinesfém átvétel

színesfém átvétel színesfém átvétel

A különböző színesfém ötvözetek adás-vétele jövedelmező üzlet, ezek ugyanis értékes anyagok. Hazánkban rengeteg MÉH telepen van színesfém átvétel, de mindig érdemes körültekintőnek lennünk, ha eladásra kerülne a sor. A Méhes Hulladék Kft. megbízható, korrekt kereskedést folytat, minden esetben törekszik az ügyfelek megelégedését kivívni.

A színesfém átvétel során államilag ellenőrzött, bevizsgált mérleget használnak, ami garantálja a korrekt elszámolást. Eladás esetén érdemes arra törekedni, hogy kisebb súlyú hulladékot a kisebb, 600 kg-ig mérő mérlegen mérjünk, mert ezek sokkal precízebbek, mint a nagyobb súly mérésére alkalmas hídmérlegek.

Amennyiben az eladásra szánt hulladék több anyagból áll, ajánlott leadás előtt ezeket szétválogatni, ellenkező esetben, ha egyben adjuk le a hulladékot, a MÉH telep munkatársai csak a legolcsóbb árában fogják beszámolni. Az ár függhet attól is, hogy milyen szennyezett és milyen vastagságú színesfém hulladékot szeretnénk értékesíteni.

Vas árak MÉH telep szerint is változhatnak

Vashulladék leadására szinte minden MÉH telepen van lehetőség. A pontos és korrekt átvétel azonban sajnos nem minden esetben történik meg, így a megfelelő telephely kiválasztása nagyon fontos. A Méhes Hulladék Kft. oroszlányi és tatabányai telephelyén azonban hozzáértő és korrekt eljárásban lehet részünk vashulladék leadás esetén is.

A leadott anyagért cserébe begyűjthető összegről érdemes a cég honlapján informálódni, ugyanis vas árak MÉH telep szerint is változhatnak. A másik tényező, ami a vas árak MÉH telep szerinti alakulását befolyásolja, az a világpiaci ár. A szigorú szabályokhoz és engedélyekhez kötött fémhulladék átvétel a Méhes Hulladék telephelyein minden esetben megfelel a környezetvédelmi és egyéb szabályozásoknak.

A visszaélések elkerülése végett az államilag hitelesített mérlegek maximális pontosságot garantálnak, a mérésnél azonban bele kell kalkulálni, hogy a telephelyen leadott hulladékot egész kilókra kerekítve veszik át. Érdemes tehát leadás előtt otthon ellenőrző mérést végezni, és csak egész kilókban leadni a hulladékot.