Milyen üzemeltetési költségei vannak egy webshopnak?

webshop elkészítése Webshop elkészítése

Az utóbbi évben a koronavírus világjárvány hatására nagyon sokan döntöttek úgy, hogy megpróbálkoznak az online kereskedelemmel, mert egyrészt munkahely nélkül maradtak, de amiatt is, mert az internetes üzletek jobban mennek. Persze ehhez szükség van egy webáruházra, amelyben bemutatásra kerülnek az eladásra kínált termékek. Mindig érdemes előre tájékozódni, hogy mennyibe kerül egy webshop elkészítése. Ez igazából egy nagyon jó befektetés, viszont mégsem mindegy, hogy mekkora összeget kell kifizetnünk érte.

Érdemes a viltor.hu weboldalt felkeresni, ahol lehetőségünk van webáruházbérlésre. És hogy mit tartalmaznak a költségek? Először is minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes funkciót, bankkártyás fizetést, szállító vagy számlázó integrációt, marketing eszközt vagy bármi egyebet. Eltérő tudású csomagok nincsenek. Kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól a webshop csomagok.

Itt minden ár bruttó, nincsenek rejtett költségek, további díjak vagy bonyolult csomag összeállítások. Érdemes tudni, hogy minél hosszabb a bérlési időszak, annál olcsóbb az egy hónapra vetített ár. Nagyon jó opció az is, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes és kötelezettségmentes próbaidőszakot biztosítanak, de ha a megrendelőnek ez nem volna elég, akkor meghosszabbítható. Az összes webshop arculat elérhető minden webáruház csomaggal, amelyeknek mindegyike okostelefon-barát.

Az innen bérelhető minden webshop maximálisan biztonságos, HTTPS protokollal érhető el, az ára a teljes bérleti időszakban a tanúsítványt is tartalmazza. A portálon megtalálható táblázatból megtudhatjuk, hogy bizonyos időszakokra és termék darabszámokra mennyi a bérleti díj. Célszerű kipróbálni ezt a bérelhető webáruház rendszert, hiszen nagyon sok lehetőség rejlik benne. Ha Ön is online kereskedelemmel szeretne foglalkozni, itt van a kitűnő lehetőség arra, hogy először kipróbálja, és ha úgy látja, hogy jól megy, akkor tovább folytassa a tevékenységet. Sok sikert!