Mikor jó választás a t14 típusú trapézlemez?

T 14 trapézlemez T 14 trapézlemez

A megfelelő trapézlemezt keresi, tető, homlokzat, vagy kerítéselemként való felhasználásra? Válassza a T 14 trapézlemez sokoldalú megoldását! A T14, akárcsak a T7-es trapézlemez többféle változatban létezik. Legyen szó akár tetőről, homlokzatról, ez kiválóan megállja a helyét.

A borítás és a hátoldal egyaránt használható, akár garázsajtóként, konténer borításként, válaszfalként vagy kerítéselemként is. A trapézlemez fedőszélessége 1100 milliméter, a teljes szélessége pedig közel 1161 milliméter. Akár 8 ezer milliméteres lemezhosszban is rendelhető.

A lemez vastagsága fél és 0,6 milliméter között alakul. A profil magassága pedig 12 milliméter. Alacsony és magasabb bordamagasságú változatban is rendelhető, kb. 2 hetes átfutási idővel. A T 14 trapézlemez előnye, hogy a szerteágazó felhasználási lehetősége mellett, még a bevonata és a színe is szinte kompromisszummentesen változtatható.

Rendelhető alumínium-cink ötvözettel, matt poliuretán bevonattal, lakkozva vagy horganyzott lemezként, illetve antikorróziós védelemmel ellátott cink és alumínium ötvözetként éppúgy, mint például egy szerves réteg bevonattal, esetleg beltéri vagy kültéri, számos színben elérhető poliészter bevonattal.

Tehát, ha egy kiválóan alkalmazható és szinte határtalan lehetőséget kínáló trapézlemezt keres, a T14-et ne vesse el! A Turbo Pegazus Kft-nél gyakorlatilag az összes kivitelben, méretben, színben és bevonattal megtalálható. Rendelje meg most!