Mesehősök bármilyen alkalomra

mesehősök mesehősök

A kicsik egyszerűen imádják a meséket, ezeknek szereplőit pedig mindig szívesen látják a játékaikon, használati tárgyaikon. Barátaikká váltak a mesehősök, amelyeket példaképnek tekintenek.

A kislányok például szívesen játszadoznak a Barbie babájukkal és igyekeznek ugyanolyan frizurát kialakítani, mint mesés barátnőjüknek van. Sőt, előfordul, hogy a ruházatát is utánozzák, miközben remekül szórakoznak. A fiúk szintén szeretnek az általuk kedvelt mesehősök társaságában csintalankodni. A Mancs őrjárat szereplői nagy kedvencük, de a Harry Potter is, amit a kislányok szintén nagyszerű figurának tartanak. Minden gyermeknek megtalálható kedvence a jatekotthon.hu webáruházban, aminek nagyon tudnak örülni.

Bármilyen alkalomra adhatóak ezek a játékok, a választás attól függ, hogy az ünnepeltnek melyek a kedvenc hősei. Akár többet is beszerezhetünk egyszerre, hiszen a a mesehősök közül nem pusztán egy lehet a kedvencük, általában többel is szívesen játszanak. Lepje meg csemetéjét egy híres szereplővel!