Max munkaruha változatos színekben

max munkaruha max munkaruha

Melyik márka védőruházatát érdemes manapság választani? Azonnal eláruljuk! Az ismert Max munkaruha kollekciói olyan elemeket tartalmaznak, amelyeket kiváló minőségű anyagokból varrnak és ennek köszönhetően többszöri mosás után sem változik a színük vagy a méretük.

A védőruházat nagyon esztétikus, mivel klasszikus stílusban készül. A Max munkaruha kiváló minőségű pamut, ami ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben és kellemes viseletet biztosít. Az erős és tartós cérnával varrott öltésekkel készült védőruházatot az építőiparban, a pékségekben és a javító műhelyekben is használják, mivel nagyfokú kockázat elleni védelmet nyújtanak. A hosszúszárú, állítható nadrágtartóval ellátott nadrágok nagyon kényelmesek és praktikus zsebekkel rendelkeznek.

Rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak, ácsoknak, kőműveseknek és más építőipari szakembereknek is ajánlottak. A nadrágon a szakadásnak különösen kitett helyeket a gyártó megerősítette. A Max munkaruha különböző színekben kapható, amelyek között a kék, a zöld és a szürke a legnépszerűbb.