Lomtalanítás kockázat nélkül

lomtalanítás lomtalanítás

A felesleges kacatoktól nem is olyan egyszerű megszabadulni. Az évek során rengeteg dolog összegyűlhet, de leginkább a régi bútorok szoktak komoly fejfájást okozni, ha már nem tudjuk, hogy mit kezdjünk ezekkel.

Ami már eladhatatlan és nem kell senkinek, annak nincs helye a lakásban. Ilyenkor jön a lomtalanítás, csupán annyi a kérdés, hogy mégis milyen módon? A lomokat nem tehetjük ki csak úgy az utcára vagy máshová, mert azt a törvény bünteti. Válasszuk inkább a lomtalanítást, mint szolgáltatást!

A helyszínre olyan szakemberek érkeznek, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak, mégsem tesznek kárt semmiben. Még egy kétajtós szekrénnyel is úgy bánnak, mint a hímestojással.

Elsősorban nem a lomok védelme a cél, hanem ami sokkal fontosabb, hogy a környezetben nem keletkezhet kár. Az új bútorok nem karcolódnak a lomtalanítás során, de a vakolatot sem veri le a tutiteher.hu csapata. Teljes mértékben szakszerűen és szabályszerűen történik minden. Az ügyfélnek a kisúját sem kell mozdítania, amíg tart a munka.