Létezik optimális balatoni szállás kutyával?

balatoni szállás kutyával Balatoni szállás kutyával

Egy hűséges kutya az életét odaadná a gazdijáért, ezért nem érdemli meg, hogy nyaraláskor otthon maradjon vagy más családtagra, ismerősre legyen bízva, hanem neki is kijár pár csodás nap. De nem egyszerű dolog olyan települést találni a magyar tenger partján, ahol a balatoni szállás kutyával lefoglalható.

A gazdiknak tehát nincs könnyű dolguk, vagyis eddig nem volt, de most Fonyódra lehetőségük van magukkal vinni a kedvencüket. Itt foglalható balatoni szállás kutyával, hiszen például a Sunset Resort Apartmanház szeretettel várja a gazdikat és a kutyusokat egyaránt. A településen nemrég kialakításra került egy kutyás strand is, a kikötő melletti területen.

Ez egy igazi kutyaparadicsom, ahol a szeretetbombák boldogan futkároznak, de ha kedvük van hozzá, akkor a gazdival együtt lubickolhatnak a Balaton vizében. Valódi nyaraláson vehetnek részt a négylábúak is, amire igazán rászolgáltak egy kemény év után, amíg őrizték a házat. Ez a balatoni szállás kutyával ideális választás minden állatbarátnak.