Lépes méz, nagyanyáink csodaszere

lépes méz lépes méz

A népi gyógyászat a természet kincseiből meríti évezredes tudását, aminek mai, posztmodern világunkban is megvan a létjogosultsága. Az idők próbáját kiállt, gazdag ismeretanyag kiemelt figyelmet szentel a lépes méz jótékony hatásainak.

A méznek ez az eredeti formája – ami elsősorban propoliszt, méhpempőt, virágport és más méhtermékeket foglal magába – rendkívül magas tápértékkel rendelkezik. Ez a lépes méz antioxidáns- és szénhidráttartalmának tulajdonítható, ami egyébként magyarázatul szolgál a készítmény gyulladáscsökkentő, immunrendszer-erősítő szerepére. A lépes méz egyebek mellett jelentősen csökkentheti a szívbetegség, a demencia és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, ugyanakkor kiváló megoldásnak számít a felső légúti betegségek kezelésében.

A BeoBee családi vállalkozás virtuális boltjában, a beobee.hu honlapon nemcsak pár kattintással megrendelhető lépes mézet, hanem pontos és részletes leírást is találunk arról, hogyan illeszthetjük be ezt a finom és egészséges alapanyagot a mindennapi étrendünkbe.