Lehet többféle a kandallóburkolat

kandallóburkolat Kandallóburkolat

A modern tűzterek kialakításakor már nemcsak az a fontos, hogy azok hatékonyan lássák el a feladatukat, mert a vonzó külső legalább annyira releváns. Ez főként akkor igaz, ha a hőtermelő egység a lakáson belül egy frekventált helyen jelenik meg. A kandallóburkolat kulcsfontosságú tényező.

Mivel az ilyen jellegű megoldások sok évtizedre szólnak, érdemes alaposan megfontolni, hogy éppen milyen kialakítás mellett döntünk. A természetes kandallóburkolat, amilyen a márvány, mészkő vagy a gránit, időtálló és megunhatatlan. A klasszikus és modern elemeknek olyan ötvözete jön ilyen formában létre, ami megdobogtatja a szívet minden alkalommal, amikor arra rápillantunk.

A kandallos.hu weboldal munkatársai 3 dimenziós kandallótervezéssel állnak rendelkezésre, aminek keretében láthatóvá válik, hogy miként fog kinézni az adott termék kész állapotában. A kandallóburkolat többféle árnyalatban, mintában érhető el. Mindenki az elképzeléseihez illesztheti a végső küllemet és megteremtheti azt a környezete, ami biztosan feldobja a helyiség hangulatát.