Különleges ouzo termékkínálatunkból

Ouzo Ouzo

Cégünk minőségi alkoholos italok forgalmazásával foglalkozik. Nálunk megtalálja a különféle borvidékekről származó híres hazai és külföldi borokat, az Amerikából származó brandy, bourbon és whiskey változatokat, valamint a britek nagy kedvenceit, a gint és a cidert.

Nem maradhat ki a sorból a görög ouzo sem, ami jellegzetesen ánizsos illattal és ízzel kényezteti az ízlelőbimbókat. Jégre töltve vagy behűtve illik fogyasztani, ennek következtében opálossá, enyhén tejszerűvé válik.

Kellemesen édes ízével és gyümölcsös aromáival a csillagánizs íze mellett, az ouzo nemcsak a balkán országokban vált ismertté. Sőt, gyakran kerül ouzo a különféle szirupok társaságában a koktélokba, megkoronázva ezzel bármilyen kellemes összejövetelt vagy eseményt.

Az általunk forgalmazott Ouzo 12 megrendelhető 0,7 vagy 1 literes kiszerelésben, a nevében lévő 12-es szám a kiváló minőséget tükrözi. Ugyanis a legjobbat mindig a 12-es számú hordóban tárolták. A különleges, természetes úton fermentált alkohol több mint 10 féle gyógynövényt is tartalmaz, persze az ismert ánizson kívül.