Körbetámlás gyerekágy egyedi mintával

körbetámlás gyerekágy Körbetámlás gyerekágy

Az ifjúsági ágy még túl korai, de a rácsos babaágy már kicsi? Ágyat szeretnél a csemetédnek, de nem tudod milyet válassz? A körbetámlás gyerekágy a legtöbbet választott típus ebben az időszakban. Az élein is párnázott, így amellett, hogy megakadályozza a csöppség leesését, védi a koppanásos balesetektől is.

A körbetámlás gyerekágyak rendelkeznek ágyneműtartóval is, amit használhatsz játéktárolóként is. Az ágyneműtartó nemcsak helytakarékosság szempontjából hasznos, de távolabb is helyezi a matracot a padlótól, így kevésbé van esély a gyermek felfázására. A támlák leválaszthatók, így ha már nincs rá szükség, könnyedén eltávolíthatók.

A körbetámlás gyerekágyat óriási választékban megtalálod akár egy bútorüzletben, akár webshopokban. Kismacskás, kisautós vagy hercegnős ágyra vágyik a csemetéd, garantáltan megtalálod a neki valót. Egyes üzletek egyedi mintával is készítenek gyerekágyat. Választhatsz teflonborítással készült terméket, azok könnyen tisztíthatóak. Egy jól választott ágy alkalmas a pihenés mellett játékra is.