Komfortos, modern kerti sarok ülőgarnitúra

kerti sarok ülőgarnitúra Kerti sarok ülőgarnitúra

Ön is már régóta keresi a tökéletes kültéri bútort, azonban sehogy nem sikerül ráakadnia az igazi, utolérhetetlen példányra? Már nem kell tovább keresgélnie! Ugyanis a Salvador kerti sarok ülőgarnitúra remek választásnak bizonyul. A modern, ugyanakkor visszafogott szerkezete mindenkit azonnal levesz a lábáról. Az L alakú kanapé fehér, illetve szürke színekben pompázik.

Ez a letisztult prémium példány szinte minden teraszon és kertben megállja a helyét. A komfort is elsődleges szempont, amennyiben egy ülőalkalmatosságról van szó. Ez a kerti sarok ülőgarnitúra pedig ebből a perspektívából nézve kimondottan az élen jár. Akár 3-4 fő is roppant kényelmesen el tud helyezkedni a kanapén.

A kicsit hosszabb fele pedig a délutáni szunyókálásoknak kitűnő táptalajt nyújthat. Mivel egy kültéri bútorról van szó, elengedhetetlen, hogy könnyen és gyorsan tisztítható legyen, mivel szinte folyamatosan az időjárási tényezőknek van kitéve. A Salvador kerti sarok ülőgarnitúra párnáihoz egyedi huzat tartozik, ami pár mozdulattal lehúzható, illetve kimosható.