Kézműves szappan hatékony összetevőkkel

kézműves szappan Kézműves szappan

Minden bőrtípus másfajta ápolást igényel, de vannak jellegzetes problémák is, amelyek a megfelelő kozmetikai termékek alkalmazásával enyhíthetőek. A legtöbb gondra megoldást nyújt a kézműves szappan, ami természetes alapanyagokból készült. Hatékony összetevőkből állnak a vitalis-szappan.hu webáruházból megvásárolható natúr termékek, ezek a szappanok érzékeny, száraz, ekcémás, viszkető bőr esetében gyógyírt jelentenek.

Van a kínálatban kecsketejes kézműves szappan is, ami optimális választás az érzékeny és száraz bőr esetében, hiszen gyengéden ápolja és felfrissíti azt. A shea vaj felhasználásával készített típusok ideálisak ekcémás bőrre, mert gyulladáscsökkentő hatásúak. A webshop termékpalettáján megtalálható kézműves szappan egyike sem tartalmaz mesterséges színezéket vagy illatanyagot.

A felhám mindig meghálálja a gondos ápolást, tehát megéri olyan termékeket használni mindennap, amelyek jótékony hatással vannak rá. A teafa kézműves szappan például nagyon jó antibakteriális kézmosó, hiszen természetes tisztítást és védelmet nyújt.