Két átszállással megvalósítható a Mauritius utazás

Mauritius utazás Mauritius utazás

Mauritius szigete a déli féltekén található az Indiai-óceánban, Madagaszkár szigetétől mintegy 900 km-re fekszik. Elsősorban a hófehér homokos strandok és a kristály kék víz miatt vonzó a Mauritius utazás sokak számára. A paradicsomi állapotok, a levegő kiegyensúlyozott hőmérséklete és a kellemesen meleg tenger egész évben vonzza ide a látogatókat.

A januártól márciusig terjedő időszakban a Mauritius utazás során ne lepődjünk meg, ha napjában többször is elered az eső, és a 30 C fokos hőmérséklet ellenére sem tudnak megszáradni a ruhák. Aki a valamivel alacsonyabb hőmérsékletet kedveli, annak áprilistól decemberig érdemes beiktatnia a Mauritius utazást.

A mintegy 2000 m2 szigeten valamivel 1 milliónál többen lakják, de a turisták száma ennek a többszöröse. A gyönyörű vidék mellett, a kellemes tenger gazdag vízi világa is csalogató. Mivel Magyarországról igen időigényes az út, érdemes hosszabb utazást tervezni, amelyet utazási irodán keresztül, de egyénileg is lebonyolíthatunk. A levelezés angolul és franciául történik.