Kellemetlen érzés a fekélyes láb

fekélyes láb fekélyes láb

Lábszárfekély kialakulhat elfertőződött sebből, vágásból és ilyenkor a folyamatos nyomás alatti vénák feletti bőr megsérül, a keringés pedig nem kielégítő az adott területen. Az erekben lévő nagy nyomás roncsolja a kis hajszálereket a bőr közelében, amelyek ezért elpattannak, a felhám fekélyesedésre lesz hajlamos. Nem tűrhet halasztást a fekélyes láb kezelése, minél előbb el kell kezdeni! A betegség kezdeti stádiumába ez otthon is megvalósulhat, de komolyabb esetben minél előbb szakorvoshoz szükséges fordulni.

Egy rugalmas pólya viselése nagyon sokat segíthet, nem csupán a fekélyes láb kúrálásában, hanem a gond megelőzésében is. A sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatással bíró gyógynövények sikeresen bevethetőek a seb gyógyulásának érdekében. Erről minden információ elolvasható a fumara.hu weboldalon. Érdemes tájékozódni a lehetőségekről, hiszen a fekélyes láb nagy probléma, aminek kezeléséhez minden lehetséges módszert meg kell ragadni. Bár legjobb megelőzni a bajt, amit a mofetta fürdő rendszeres elvégzésével tehetünk.

Jó lehetőség a széndioxid kezelés otthon

A mofetta évszázadok óta ismert jelenség, ami hatalmas segítséget jelent az érszűkület tüneteivel küszködő betegeknek. Míg régebben helyhez volt kötve a terápia, vagyis az érintetteknek Mátraderecskére kellett utazniuk, ha igénybe akarták venni, addig ma már elvégezhető a széndioxid kezelés otthon is. Ehhez csak a Fumara Pezsgőkristályokat szükséges beszerezni, a fumara.hu webáruházból. Hogyan működik a mofetta?

Ha a szén-dioxid a bőrön keresztül felszívódik, akkor értágító hatást fejt ki, ennek köszönhetően pedig javul a keringés és a sejtek oxigénellátottsága. A széndioxid kezelés otthon azért is jó, mert képes növelni az úgynevezett perifériás szív teljesítményét. Ennek hatására az érintett területen megújul a bőr, visszanyeri fiatalos rugalmasságát. Tulajdonképpen ez a terápia az alsó végtagi érszűkület egyik leghatásosabb természetes módja. Tehát hatékony eljárás és a betegek most már a saját lakásában is élvezhetik az áldásos hatását, köszönhetően annak, hogy a széndioxid kezelés otthon is kivitelezhető.