Kapucnival ellátott Jordan pulóver

jordan pulóver jordan pulóver

Egy pamut pulóver mindig jól jön a mindennapokban, aminek kellemes a tapintása és nem izzad benne a test. A Jordan pulóver standard szabású, rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Pamut anyaga nem irritálja a bőrt, így akkor is kellemes, ha nem öltözünk alá.

Nagy választékban fedezhető fel Jordan pulóver a madeinpapp.hu webshop palettáján, ezeknek streccs-bordás mandzsetta és szegélye van, kapucnival ellátva. Szálcsiszolt francia frottírból készült, tágas kenguruzsebbel van felszerelve. Szabadidős tevékenységekhez, kirándulásokhoz, sőt, még sportoláshoz is ideális választás ez a pulóver. Kapucnija kiválóan védi a fejet még nagyobb szélben is. Kényelmes tréningnadrággal szettet alkot, amit akár a városban is lehet viselni, ha ügyes-bajos dolgainkat intézzük.

A webshopból érdemes rendelni, mert itt kizárólag eredeti termékek szerepelnek a kínálatban. Rendelés esetén, a Jordan pulóver házhozszállítása akár egyetlen nap alatt is lezajlik. Több színben is kapható, így jól lehet kombinálni egyéb ruházattal.