Jégvarázs Anna baba az igazi Disney hercegnőknek

Jégvarázs Anna baba Jégvarázs Anna baba

A kisgyermekek körében már évek óta a Disney mesék jelentik az igazi, nagybetűs meséket, hiszen az izgalmas, dalokkal átszőtt történetek még a felnőtteket is leveszik a lábukról. A Jégvarázs Anna baba ennek megfelelően szinte kötelező kellék a gyerekszobákban. A jatekotthon.hu weboldalon már rendkívül kedvező áron találhatjuk meg.

Anna a Jégvarázs 2. részéhez tervezve jelenik meg, a ruhája pedig igazán különleges képességekkel bír. Ugyanis a kabátján világító, táncoló falevelek jelennek meg. Ehhez pedig a csöppségnek nincs más dolga, mint elvégezni a varázslatot a Jégvarázs Anna baba segítségével.

Amint Anna keze felemelkedik, a varázslat elkezdődik, aminek technikai részéért pusztán néhány elem a felelős. Ha pedig a teljes Jégvarázs szereplőgárdát a gyerekszobába szeretnénk varázsolni, akkor a webshopban megtalálhatjuk még az Elza babát is, éneklő, világító és még rengeteg változatban. A babákhoz pedig lehetőségünk van számos kiegészítőt beszerezni, hogy a gyermekünk igazi Disney hercegnőnek érezhesse magát.