Itt kaphatóak kommunális takarítógépek és hótolók

kommunális takarítógépek Kommunális takarítógépek

A hideg időjárás kezdetén, a hó a tél fő hírvivője egyedi hófehér láthatárral és látványos tájakkal. Ugyanakkor, itt egy zsúfolt időszak lép életbe a közművek szempontjából, mivel a havazás és a jég elleni küzdelmet azonnal, operatívan és kudarcok nélkül kell lefolytatni. Ellenkező esetben lehetetlen lesz elkerülni a forgalmi torlódásokat és a balesetek számának növekedését az utakon, a gyalogos útvonalakon.

A hóeltakarító berendezések használatán alapuló takarékoskodási vágy itt túlságosan magas árral járhat. Ha a közművek magas színvonalú és megbízható hóeltakarító berendezésekkel rendelkeznek, akkor a gyalogosok és az autósok élvezhetik az igazi hazai tél frissességét és szépségét, mert nem kell a havazásra és a jégre gondolniuk.

A Bátony-Metall Kft. által gyártott berendezések gyorsan és hatékonyan távolítják el a havat, a hókását és a jeget az útburkolatról. A kommunális gépek gyártásakor, itt nagy figyelmet fordítanak a szakemberek a legkisebb részletekre is. Az itt készült fémalkatrészek hatékonyan védve vannak a korrózióval szemben.