Ingyenes NTAK vendéglátó szoftver? Így férhetsz hozzá!

NTAK vendéglátó szoftver NTAK vendéglátó szoftver

A fejlődés fontos és elengedhetetlen, ha az a cél, hogy a gazdaság előre menjen. Ez ugyanúgy igaz a kisebb-nagyobb vállalkozásokra, ezért aztán a hatóságok úgy döntöttek, hogy újabb megoldásokat alkalmaznak a felügyeletek, az adatgyűjtések terén. Itt lép képbe az NTAK, ami egy digitális adatszolgáltató rendszer a Magyar Turisztikai Ügynökség vagy Hivatal szolgálatában. A célja egyértelműen a nagyobb átláthatóság megteremtése, amivel olyan információk gyűjthetőek össze, amik a későbbi fejlesztések terén alkalmazhatóak kiválóan. Az elképzelés egyszerű, a megvalósítás pedig új távlatokat nyit.

Természetesen vannak ennek nehézségei, hiszen a vendéglátós szolgáltatásokat és szálláshelyeket biztosító üzleti körökben egyértelműen plusz teherrel jár az adatszolgáltatás. Ez viszont az a kellemetlenség, amit muszáj vállalni, a magasabb cél érdekében. Szerencsére van lehetőség minimalizálni a terheket, amik a plusz rendszerek beszerzéséből és kezeléséből származnak. További információkért kattints a cmo.hu linkre!

Bármilyen meglepő, de elérhető egy ingyenes szoftver az NTAK POS Free formájában. A PAX A920 Pro bankkártya terminál, azon túl, hogy megfelel a NAV előírásoknak, még SZÉP kártya elfogadására is alkalmas. Teljesen bankfüggetlen, ami tovább könnyíti a használatát. Havidíj és hűségidő nélkül alkalmazható. Voltaképpen a terminálra telepített szoftverek, mint az ePénztárgép mobilapplikáció és az NTAK Base gondoskodnak róla, hogy a könnyű adatszolgáltatás megtörténjen.

Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik meg szinte azonnal a pénztárgépen a nyugta készítése, így minden előírásnak megfelel a rendszer. Nem kell külön beütni egy külön helyre a terméket és annak az értéket, mert mindez egy menetben végezhető el, maximális kényelem mellett. Tehát, ha szeretnél olyan módon megfelelni az előírásoknak, hogy az lehetőleg minél kevesebb terhet jelentsen a vállalkozásodra, munkatársaidra nézve, akkor ebben a CMO lesz a segítségedre. Használd ki a kiemelt és személyre szabott ajánlatot!