Igenis kötelező az autó átvizsgálás

autó átvizsgálás autó átvizsgálás

Mielőtt valaki igénybe venné ezt a szolgáltatást, szeretne bizonyos dolgokat tudni. Érthető módon mindenkit elsősorban az érdekel, hogy az autó átvizsgálás pontosan mit is tartalmaz? A nívós cégek esetében, a szakemberek teljesen átnézik az autót és részletekbe menően minden egyes apróságot megvizsgálnak, kívül és belül is. Ha valaki az autoallapot.hu céget választja, akkor jogosan teheti a fel a kérdést, hogy mikorra is kérje az átnézést.

A vállalatnál bármelyik nap meg tudják oldani a munkatársak ezt, akár hétvégén is, 7 és 20 óra között. A legmegfelelőbb azonban az, ha száraz idő van. Ekkor az autó átvizsgálás sokkal egyszerűbb mind a két félnek. Egyesek még azt is akarják tudni, hogy a diagnosztikai vizsgálat is benne van az egészben? Igen, természetesen a komputeres diagnosztikai vizsgálatot is tartalmazza az autó átvizsgálás.

Nem mellesleg a szolgáltatás ára 19.990 Forinttól indul. Cserébe a kuncsaft kap a cégtől egy részletes adatlapot az autó állapotáról, egy komplett fényképes dokumentációt és még szóbeli tanácsadást is. Ezek nagy segítséget adnak a döntéshez. Az autó átvizsgálás azért lényeges része a vásárlásnak, mert ez alapján el tudja dönteni az ember, hogy megéri-e megvenni a kiszemelt verdát.