Idén is sláger a magassarkú cipő

magassarkú cipő magassarkú cipő

Az elegancia sohasem megy ki a divatból, akárcsak a társítható kiegészítők. Így van ez a praktikus, kevés ápolást igénylő és mindig trendi magassarkú cipő esetében is. Ennek a párnak a kiválasztásakor sokan felteszik a kérdést: bőr vagy műbőr? A bőr az örök relevanciát képviseli és inkább azok döntenek mellette, akik igazán jó minőségű terméket akarnak megfizethető áron vásárolni.

A valódi bőrből készült magassarkú cipő lehetővé teszi a lábak lélegzését, míg a mesterséges anyagokból varrt lábbeliben a láb izzad, ami kényelmetlenséget okoz. A boltok kínálatát kutatva, a szokások és a napi ütemterv nagyban befolyásolja a vásárlás eredményét. Ezért, ha valaki ritkán jár magassarkúban, akkor az 5 cm sarok magasságra kell korlátozódnia és le kell mondania a 8 cm-nél magasabb sarkú modellekről. Az árcímkéket nézegetve azonnal feltűnik, hogy a bőrtermékek drágábbak, mint a mesterséges anyagból készült lábbelik. Viszont szem előtt kell tartani azt is, hogy egy bőr magassarkú cipőt a gazdája nem egyetlen szezonban fogja viselni.

Női sneakers cipő a mozgalmas hétköznapokra

Tépőzáras vagy fűzős, nem számít. A divatos hölgyek az idén sem mellőzhetik a női sneakers cipő praktikumát és szépségét. A nevüket az angol „sneak” (surranás) szóból kapó csendes és kényelmes lábbelik tökéletes összhangban vannak a sportos és az alkalmi viseletekkel is. A divatos, élénk színű vagy a több árnyalat kombinációjából összeállított modelleket nemcsak a modern lányok, de még a hírességek is csodálják. A női sneakers cipők az aktív időtöltéshez és az egyéniség hangsúlyozásához is tökéletesek.

De ehhez fontos, hogy olyan kiváló minőségű párokat válasszunk, amelyek hosszú ideig szolgálnak minket és a csodálatos női lábakat a lehető legnagyobb kényelemben tartják. Mindezen kritériumoknak a valódi bőrből készült cipők felelnek meg. Ezután a szebbik nem azon képviselőinek sem kell lemondani a kényelemről, akiket a munkahelyen betöltött pozíciójuk arra kötelez, hogy visszafogottnak tűnjenek. Ha a hagyományos sportcipő tabutémának számít, a stílusos női sneakers cipőre mindig számíthatnak!