Holt-tengeri sószappan a kímélő tisztításhoz

holt-tengeri sószappan holt-tengeri sószappan

Sokan nem használnak szappant az arcuk tisztításához azzal a magyarázattal, hogy kiszárítja a bőrüket. A Holt-tengeri sószappan egyáltalán nem szárítja ki a bőrt, hanem egyenesen ápolja és hidratálja. A megfelelő arctisztítás elengedhetetlen a makulátlan bőrhöz. De nemcsak a rendszeresség fontos, hanem maga a termék is, amivel ezt végezzük.

Válasszunk tehát olyan arclemosókat vagy szappanokat, amelyek nem borítják fel a bőr pH értékét. Ilyen tulajdonsággal egy organikus összetevőket tartalmazó szappan is bírhat. A Holt-tengeri sószappan szárító hatás nélkül távolítja el a koszt és a szennyeződéseket, így a bőr nem húzódik, nem feszül a használata után. Selymes, kellemes érzetet nyújt, ami valódi felüdülés az arcnak.

A parabénmentes, vegán, bőrgyógyászatilag tesztelt Holt-tengeri sószappan az érzékeny bőrűeknek is megfelelő az arctisztításhoz. Az pedig külön pluszt jelent, hogy a tisztítás mellett táplál és hidratál is. Kiváló bázist nyújt a szérumoknak, krémeknek, amelyek pillanatok alatt felszívódnak.