Holt tengeri iszap regeneráló testpakolásként

holt tengeri iszap holt tengeri iszap

Az emberek néha elég távolra utaznak ahhoz, hogy különböző bajaik tüneteit enyhítő iszappakolást végezhessenek pár napig. Erre ma már nincs szükség, hiszen vásárolható holt tengeri iszap, ami számtalan előnyt biztosít.

Először is fokozza a bőr anyagcseréjét, visszaállítja annak természetes, hidratált állapotát. Igazán hatékonyan távolítja el a különböző szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, így hatására a felhám megújul és selymesen ragyogóvá válik. A holt tengeri iszap hidegen kiváló eredménnyel alkalmazható narancsbőrre vagy regeneráló testpakolásként. Viszont melegen használva enyhíti a reumatikus és izomfájdalmakat. Használata úgy zajlik, hogy felvisszük a kezelendő területre, 5-10 percig hagyjuk hatni, majd lemossuk.

Kizárólag csak a testre alkalmazható, arcra nem! 400 grammos kiszerelésben vásárolható meg a termék az ahavashop.hu webáruházból. Célszerű használni, mert a holt tengeri iszap tartalmazza az egészséges bőrműködéshez szükséges legtöbb ásványi anyagot. Illet- és parabénmentes készítmény.