Higiénikus környezet WC konténerrel

WC konténer WC konténer

Sokáig problémát jelentett a megfelelő színvonallal rendelkező mellékhelyiségek kialakítása a különböző eseményeken, rendezvényeken. Ameddig nem jelent meg a WC konténer, addig a nagyobb munkaterületeken, gyártelepeken szintén csak félmegoldások születtek.

Ezekből az elemekből egy egész épületkomplexum alakítható ki, néhány nap leforgása alatt. Természetesen ebbe beletartoznak a WC konténerek is, amelyek teljes felszereltséggel, elektromos árammal, klímával, sőt, még meleg vízzel is rendelkezhetnek.

A WC konténerekben zuhanyzó, illetve öltöző is beépíthető. Nincs kellemesebb egy forró zuhanynál a megfeszített munka után. A zsúfolt fesztiválokon, a sátortáborok mellett szintén higiénikus körülményeket lehet teremteni a WC konténer révén.

Amilyen gyorsan kihelyezhetőek, ugyanolyan könnyedséggel összeszedhetőek és áthelyezhetőek másik területre, ahol szükséges. Ráadásul kombinálva és különálló egységként is lehet használni. A különböző méretekkel eleget lehet tenni az egészen specifikus igényeknek is.