Hevítőrúd megvonási tünetek ellen

hevítőrúd hevítőrúd

A dohányzásnak létezik több alternatívája is, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az érintettek meg tudjanak szabadulni káros szenvedélyüktől. Az egyik a hevítőrúd, ami széles választékban kapható, így mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt.

A használatával fokozatosan lehet leszokni a cigarettázásról, ráadásul nem kell hirtelen lemondani az évek során megszokott mozdulatokról sem. A hevítőrúd ugyanúgy elszívható a reggeli kávé mellé vagy a munkahelyi ebéd után, mint a hagyományos dohánytermékek, csak közben nem terheli káros anyagok bevitelével a szervezetet.

Természetesen, vannak tapaszok, rágók, spray-k, amik segíthetnek pótolni a függőségért elsősorban felelős vegyületet, viszont ezek nem tudják visszaadni a dohányzás megszokott mozdulatait. Közvetlenül a dohányzás abbahagyása után célszerű a nikotinos heets-et használni, hogy ne kelljen hirtelen szembenézni a megvonás tüneteivel. Ezután a csökkentett nikotintartalmú, majd pedig a teljesen nikotinmentes hevítőrúd alkalmazása következhet.