Hario filter a szűrt kávé készítéséhez

hario filter hario filter

A kávégép webshop gazdag és változatos kínálatában, az alternatív kávékészítés kellékei is fellelhetőek. A japán gyártmányú, speciális műanyagból készült dripperhez kapható Hario filter, 100 darabos csomagban.

A stílusos, dekoratív csepegtető spirál belsővel van ellátva, ami biztosítja a kifogástalan kávékivonatot. A könnyű anyagának köszönhetően, a dripper utazásokra is gond nélkül vihető, a friss, szűrt kávé bárhol egyszerűen elkészíthető a segítségével. A készülékhez mérőpohár is tartozik, ám a nagyobb hatékonyság és a tökéletes eredmény érdekében, javasolt a Hario Buono kávéskanna megvásárlása is, ami az egyenletes vízsugarat biztosító segédeszköz. A filteres kávékészítés kellékei szettben is kaphatóak.

A Hario V60 dripper készlet egy porcelán csepegtetőt, műanyag fogantyúval és fedéllel ellátott üveg kannát és mérőkanalat tartalmaz, mindez kiváló minőségben. A szetthez tartozik még 40 darab fehérítetlen papír Hario filter, így az ízletes szűrt kávé készítéséhez minden a rendelkezésre áll.