Haj- és szakállvágás mesterfokon: így dolgozik egy profi barber shop

férfi haj- és szakállvágás Férfi haj- és szakállvágás

Nagyon sok ember panaszkodik arról, hogy hiába volt már számtalan fodrásznál, a szakállát mégsem tudták rendesen megnyírni. Általában kicsit vágnak belőle, de mintha nem igazán értenének hozzá. Egy profi barber szalon jól tudja, hogy mitől lesz minőségi a férfi haj- és szakállvágás. Miért? Mert tanulta! Ilyen egyszerű. Miért nem tud rendesen szakállt vágni egy fodrász? Mert ő a hajvágást tanulta meg, jobb esetben, így fogalma sincs, hogy mit kezdjen a szakállal.

Sajnos, aki ezt nem veszi tudomásul, az a továbbiakban is rengetegszer fog majd bosszankodni, hiszen sohasem azt kapja majd, mint amit elvárna. Tehát, ha férfi vagy, akkor hagyd a közeli utcasarkon lévő lebujban megnyílt fodrászszalont és keress végre egy barber shop-ot, ahol mind a frizurád, mind pedig a szakállad hozzáértő kézbe kerül! Hol találsz ilyet? Pesten, az Andrássy út 76 szám alatt vagy Budán, a Móricz Zsigmond körtér 11 alatt.

Amennyiben úgy döntesz, hogy megfogadod a fenti tanácsot és időpontot foglalsz az említett borbélyszalonok egyikében, akkor ne lepődj meg, ha belépsz az ajtón! Itt nem férfiak fogadnak majd, mint a legtöbb barber shopban, hanem nők. Pesten Reni, Ági, Hanna és Csilla fogad majd, míg Budán Orsi, Patrícia, Mesi, Kata és Evelin. Amennyiben nem tudod, hogy melyik lányhoz foglalj időpontot, javasolt megtekintened az eddigi munkáikról készült fotókat, majd ezt követően nagy valószínűséggel könnyebb lesz majd választanod.

Az időpont lefoglalása egyébként egyáltalán nem macerás, hiszen online pár kattintással megoldhatod, ráadásul akár este 11 órakor is. Nem mellékes, hogy a lányokat barber királynőknek szokták becézni. Nyilván nem véletlenül, hiszen nemcsak úgy felcsaptak borbélynak, hanem kemény munka árán szerezték meg a tudást és a tapasztalatot, aminek a birtokában ma már mesterfokon űzik ezt a mesterséget. Ne hagyd, hogy csúfot űzzenek a frizurádból olyanok, akik csak azt hiszik, hogy értik és vágják a borbély mesterség csínját-bínját! Keress olyanokat, akik már számtalanszor bizonyították a hozzáértésüket és profizmusukat!