Ha nincs más megoldás, segít a szájsebészet Budapesten

szájsebészet Budapest Szájsebészet Budapest

Ez napjainkban gyakori kezelési lehetőség a fogászatban. A műtétnek számos típusa és módja létezik, minden az adott eset súlyosságától függ. A foghúzás tekinthető a szájsebészet Budapest lakosai részéről egyik leggyakrabban kért típusának és néha ez az egyetlen lehetséges megoldás a szájüregben jelentkező problémákra.

Lényege abban rejlik, hogy a műtét során a páciens fogát vagy annak egy részét, például a gyökerét speciális eszközökkel eltávolítják. A szakszerűen elvégzett szájsebészet Budapesten ebben az esetben a fogat körülvevő szöveteket érő trauma minimalizálását jelenti és az orvos minden intézkedése hozzájárul a foghúzás helyének gyors gyógyulásához.

A műtét utáni időszakban a fogorvosok azt javasolják, hogy a foghúzást követő első 2 órában a páciens ne egyen semmit és 1 napig ne egyen meleg ételt. Szigorúan ellenjavallott a foghúzás helyének melegítése és a száj aktív öblítése antiszeptikus oldatokkal. Természetesen az orvos mindig mindent megtesz a fogak megőrzése érdekében és a szájsebészet Budapest rendelőiben csak végső megoldásként szolgál.